Teretana

Total Gym se prostire na 700 m2, sadrži info-pult, velik prostor za teretanu od oko 400 m2, salu za vežbanje od 180 m2, 3 svlačionice sa tuševima, odvojene toalete, dijagnostički centar, prostor gde članovi mogu da sednu i odmore se, kao i 3 pomoćne prostorije.

Teretana je opremljena sa najnovijim modelima MATRIX sprava. Sadrži 6 Bench pressa (3 ravna, 2 kosa I 1 kontra kosi), 2 smit mašine, 1 veliki gladijator, 2 rek stalka za čučanj, 2 lat mašine, 2 row mašine, 5 klupa za slobodno vežbanje, 3 seta bučica, mašine za grudi, ramena, biceps triceps, leđa, stalak za propadanje, mašine donji deo – 2 nožne ekstenzije, 2 nožne fleksije, mašine za abdukciju i adukciju, gluteus mašine kao i leg press, klupe za abdomen i donji deo leđa. Tu je i 6 Life Fitness traka za trčanje, 2 eliptika i 2 bicikla. Pod je obložen najnovijim modelom tartan gume koja je veoma kvalitetna i veoma efikasna kod slobodnog dizanja tegova. Sadrži 12 klima uređaja tako da je veoma dobro rashlađena leti, ventilaciju, osveživače i još mnoštvo stvari koje teretanu čine ugodnom za vežbanje.

Sala je veoma prostrana za slobodno vežbanje, ventilacija je vrlo dobra što prostor čini uvek svežim. Dobro je izolovana i klimatizovana, kao i muzički dobro ozvučena. U njoj se održavaju grupni treninzi, polupersonalni treninzi kao i slobodno vežbanje.

Sala je funkcionalna, pod je obložen tartan gumom i izuzetno je dobro opremljena: sa preko 20 ruskih zvona, 500 kg gumenih tegova, mnoštvom slobodnih guma, box kutijama, pilates loptama, setovima sa šipkama, 4 olimpijske šipke, 15 stepera, preko 30 strunjača, 2 trx-a, kanapima, karikama, merdevinama za zgibove, slobodnim merdevinama za pod i čunjevima, bugarskim vrećama, teniskim lopticama, medicinkama, gurtnama i steznicima, balans pločama i loptama i drugom dodatnom opremom koja vam omogućava da unapredite svoju formu.

Naš tim nastoji da pomogne svakoj osobi u klubu, kako fizički tako i psihički, da vas motiviše za rad, posavetuje i usmeri na pravilno izvođenje vežbi kako biste poboljšali svoju formu i umanjili rizik od povreda. Naš tim se sastoji od 15 trenera i nutricioniste, stručno edukovanih sa strane Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja kao i Medicinskog fakulteta.