Navigacija

Teretana

Fitness club Total Gym Spens nalazi se na Spensu, ulica Sutjeska br. 2 u Novom Sadu. Ulaz gleda na stranu Studenjaka i veoma je pristupačan. Ispred teretane nalazi se veliki javni parking, najčešće sa znatnim brojem slobodnih parking mesta.

Total Gym se prostire na 700 m2, sadrži info-pult, velik prostor za teretanu od oko 400 m2, salu za vežbanje od 180 m2, 3 svlačionice sa tuševima, odvojene toalete, dijagnostički centar, prostor gde članovi mogu da sednu i odmore se, kao i 3 pomoćne prostorije.

Teretana je opremljena sa najnovijim modelima MATRIX sprava. Sadrži 6 Bench pressa (3 ravna, 2 kosa I 1 kontra kosi), 2 smit mašine, 1 veliki gladijator, 2 rek stalka za čučanj, 2 lat mašine, 2 row mašine, 5 klupa za slobodno vežbanje, 3 seta bučica, mašine za grudi, ramena, biceps triceps, leđa, stalak za propadanje, mašine donji deo - 2 nožne ekstenzije, 2 nožne fleksije, mašine za abdukciju i adukciju, gluteus mašine kao i leg press, klupe za abdomen i donji deo leđa. Tu je i 6 Life Fitness traka za trčanje, 2 eliptika i 2 bicikla. Pod je obložen najnovijim modelom tartan gume koja je veoma kvalitetna i veoma efikasna kod slobodnog dizanja tegova. Sadrži 12 klima uređaja tako da je veoma dobro rashlađena leti, ventilaciju, osveživače i još mnoštvo stvari koje teretanu čine ugodnom za vežbanje.

Sala je veoma prostrana za slobodno vežbanje, ventilacija je vrlo dobra što prostor čini uvek svežim. Dobro je izolovana i klimatizovana, kao i muzički dobro ozvučena. U njoj se održavaju grupni treninzi, polupersonalni treninzi kao i slobodno vežbanje.
Sala je funkcionalna, pod je obložen tartan gumom i izuzetno je dobro opremljena: sa preko 20 ruskih zvona, 500 kg gumenih tegova, mnoštvom slobodnih guma, box kutijama, pilates loptama, setovima sa šipkama, 4 olimpijske šipke, 15 stepera, preko 30 strunjača, 2 trx-a, kanapima, karikama, merdevinama za zgibove, slobodnim merdevinama za pod i čunjevima, bugarskim vrećama, teniskim lopticama, medicinkama, gurtnama i steznicima, balans pločama i loptama i drugom dodatnom opremom koja vam omogućava da unapredite svoju formu.

Total Gym Team nastoji da pomogne svakoj osobi u našem klubu, kako fizički tako i psihički, da vas motiviše za rad, posavetuje i usmeri na pravilno izvođenje vežbi kako biste poboljšali svoju formu i umanjili rizik od povreda. Naš tim se sastoji od 15 trenera i nutricioniste, stručno edukovanih sa strane Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja kao i Medicinskog fakulteta.

Dijagnostika

Procena fizičke forme povezane sa zdravljem pomaže nam da vidimo u kakvom smo stanju pre početka treniranja kao i pri dizajniranju adekvatnog programa. Sama procena fizičke forme sastoji se od:

  • Pristanka klijenta,
  • Popunjavanja skrininga (faktora rizika),
  • Merenja telesne strukture,
  • Merenja kardiorespiratorne forme,
  • Merenja misićne snage gornjih i donjih ekstremiteta (submaksimalnog intenziteta)
  • Merenja mišićne izdržljivosti i
  • Merenja fleksibilnosti (gipkosti)

Standardnim testovima procenjujemo formu i normiramo je na osnovu standardnih tabela na osnovu pola, uzrasta i godina.

Nudimo test za osobe starije dobi (60+), rekreativce i sportiste.

Raspored

Termin Ponedeljak Utorak Sreda Četvrtak Petak Subota Nedelja
07:30 - 10:00
10:00 - 20:00
20:00 - 22:30

Cenovnik teretane

Cene se odnose na mesec dana ako nije drugačije navedeno

Paket Cena
Teretana neograničeno 3.000,- RSD
Teretana do 16h 2.500,- RSD
Teretana 12 treninga 2.500,- RSD
Teretana + sala 3.500,- RSD
Teretana + polupersonalni trening 5.500,- RSD
Doplata za dnevni trening 400,- RSD
Teretana 3 meseca 8.000,- RSD
Teretana 6 meseci 15.000,- RSD
Teretana 12 meseci 28.000,- RSD